Ημέρες Ιατρικής Περίθαλψης από τους ιατρούς μας, στο Λουγκουζί

Δύο μέρες ιατρείου, με τους γιατρούς μας, κ.Σπερδούλη Κωνσταντίνο (καρδιολόγο), κ.Παπαδοπούλου Αθηνά (παιδίατρο), κ.Πολυχρονίδη Γιώργο (παθολόγο), κ.Λαμπίδη Σταυρούλα (γενική ιατρό), τη νοσοκόμα μας Μαρκοπούλου Ελένη, τον Ένοχ, φοιτητή ιατρικής μέσω του προγράμματος αναδοχής «ΣπουδάΖΩ» και με τη βοήθεια πολλών παιδιών μας από το Λουγκουζί που βοηθούσαν στη μετάφραση και την οργάνωση, περιέθαλψαν συνολικά περισσότερους από 450 ασθενείς.

Η αποστολή στην Ουγκάντα συνεχίζεται

Η εθελοντική ομάδα “από καρδιάς” της Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής στην προσπάθεια της να ευαισθητοποιήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί σχετικά με το έργο της στην Αφρική, αποφάσισε φέτος μέσω του καναλιού της στο youtube να δημιουργήσει “το ημερολόγιο” της ιεραποστολής…ανεβάζοντας καθημερινά – Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος- μικρά αποσπάσματα από την κάθε μέρα της στην Αφρική.

Τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής που ακούγεται στο βίντεο δεν μας ανήκουν. Εάν ενδιαφέρεστε για το έργο της εθελοντικής ομάδας “Από Καρδιάς” της Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής και θέλετε να ενημερώνεστε για κάθε μας δράση, κάντε Εγγραφή – SUBSCRIBE στο κανάλι μας!! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι είμαστε και τι κάνουμε μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link:

https://einaiapokardias.gr http://orthodoksiierapostoli.blogspothttp://ekdoseisxrysopigi.blogspot.com/ http://www.xrysopigi.com/ https://www.facebook.com/profile.php?http://www.xrysopigi.com