Στην προσπάθειά μας να ευαισθητοποιήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε σχετικά με το έργο της ομάδας μας στην Αφρική, αποφασίσαμε μέσω του καναλιού μας στο youtube να δημιουργήσουμε “το ημερολόγιο” της ιεραποστολής…ανεβάζοντας τακτικά – Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος- μικρά αποσπάσματα από τις μέρες μας στην Αφρική.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την στήριξή σας και σας ζητούμε να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι “από καρδιάς”! Για να μαθαίνετε πρώτοι τη δράση μας, κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqvBAQ5Od_EE2uuw0fQMArA και ενεργοποιήστε το κουδουνάκι, δίπλα από το κουμπί της εγγραφής, ώστε να ενημερώνεστε με ειδοποίηση την ίδια στιγμή που ένα βίντεό μας γίνει διαθέσιμο.

Επίσης, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε και στις ειδοποιήσεις και της σελίδα μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις δραστηριότητές μας! Βρείτε το κουδουνάκι, κάτω αριστερά στη σελίδα μας… Μην ξεχάσετε να προωθήσετε τη δράση μας σε όλους τους φίλους της Ιεραποστολής, για να μοιραστούμε μαζί με όλους αυτές τις πολύτιμες στιγμές στην Αφρική!