Μετά το φοβερό σεισμό της 26ης Νοεμβρίου στην Αλβανία, αφού ήρθαμε σε συνεννόηση και συνεργασία με τη Μητρόπολη Κορυτσάς και την Αρχιεπισκοπή της Αλβανίας, προσπαθήσαμε να οργανώσουμε με την εθελοντική ομάδα “από καρδιάς” αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους 10.000 ανθρώπους που μέσα σε δευτερόλεπτα έχασαν τα πάντα.

Αρχικά φτιάχθηκε μια λίστα με πράγματα που χρειαζόντουσαν άμεσα στην γειτονική χώρα. Μετά από έκκληση βοήθειας προς όλους εσάς,σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως έχουν ήδη σταλεί 4 αποστολές πραγμάτων ( 42 κιβώτια με ζεστά ρούχα κάθε είδους, 14 κιβώτια με κουβέρτες, 5 κιβώτια παπούτσια και 5 κιβώτια τρόφιμα ).

Σας ευχαριστούμε “από καρδιάς” για την συγκινητική σας ανταπόκριση στην έκκληση της ομάδας μας. Σας ευχαριστούμε που βοηθήσατε όσο και όπως μπορούσατε…που γίνατε η βοήθεια που θα θέλατε κι εσείς σε ανάλογη περίπτωση…που δεν ξεχάσατε ο,τι και η χώρα μας έχει υπάρξει “θύμα” καταστροφικών σεισμών.

Τέλος να ευχαριστήσουμε πολύ τα μέλη της ομάδας “από καρδιάς” που με υπομονή και φροντίδα δούλεψαν ατελείωτες ώρες προκειμένου να συλλέξουν,να ξεχωρίσουν,να πακετάρουν και να φροντίσουν για την μεταφορά όλων αυτών των κιβωτίων στην Αλβανία και σε αυτούς τους 10.000 ανθρώπους που αυτά τα Χριστούγεννα τους βρίσκουν άστεγους, πεινασμένους, χωρίς ρούχα, χωρίς παπούτσια…χωρίς αύριο!!!

Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!!!