Ευχαριστούμε πολύ τα ιδιωτικά σχολεία Αυγουλέα – Λιναρδάτου που για 2η συνεχή χρονιά στέκονται στο πλευρό της Ιεραποστολής μας στην Ουγκάντα. Χθες, 23 Ιανουαρίου, είχαμε τη χαρά να μας παραδοθούν στην Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής εκ μέρους των σχολείων φάρμακα για την 9η αποστολή μας στην Ουγκάντα το καλοκαίρι του 2020.

Έπειτα από την περσινή γενναιόδωρη προσφορά γραφικής ύλης των μαθητών των σχολείων Αυγουλέα – Λιναρδάτου στα παιδιά της Ουγκάντας ήταν πολύ συγκινητικό για μας να δεχτούμε τόσο σύντομα μια ακόμη δωρεά. Κάθε προσφορά σε μια φτωχή χώρα σαν την Ουγκάντα είναι πολύτιμη και ιδιαίτερα η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη που προσφέρει η εθελοντική ομάδα “από καρδιάς” με τη βοήθεια όλων σας κάθε καλοκαίρι είναι ανεκτίμητης αξίας.

Ευχαριστούμε “από καρδιάς” τη διεύθυνση του σχολείου, τους καθηγητές, τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους για την ευαισθησία και την ανθρωπιά που έδειξαν για ακόμη μια φορά στον “πονεμένο” αυτό λαό.Ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει όλους και να τους κρατά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς την καρδιά ανθρώπινη.

Φωτογραφίες από την περσινή προσφορά των μαθητών των σχολείων