Αναμνηστική φωτογραφία κατά την παράδοση της δωρεάς των εκπαιδευτηρίων σε εκπρόσωπο της ομάδας “από καρδιάς”
Από αριστερά: Σεφερλή Χριστίνα (εκπρόσωπος της ομάδας μας), οι ταμίες της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού των “Μοντεσσοριανών Σχολείων” και η κα Έλενα Ζαχοπούλου (εκπρόσωπος των εκπαιδευτηρίων)

Η εθελοντική ομάδα “από καρδιάς” ευχαριστεί θερμά τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια “Μοντεσσοριανά Σχολεία”, την οικογένεια Ζαχόπουλου, υπό την διεύθυνση της οποίας τελούν τα σχολεία, το προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς για την ευγενική συνεισφορά τους στο ιεραποστολικό έργο της Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα της Αφρικής. Κάθε χρόνο τα “Μοντεσσοριανά Σχολεία” οργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Bazzar τα έσοδα του οποίου δίνονται σε ευπαθής ομάδες, φιλανθρωπικούς οργανισμούς και δράσεις, μια εκδήλωση που στόχο έχει να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά στα σημερινά κοινωνικά προβλήματα τόσο της χώρας μας όσο και παγκοσμίως. Στα πλαίσια αυτού του σκοπού, λοιπόν, φέτος συμπεριέλαβαν και το ιεραποστολικό έργο της ομάδας μας στην Ουγκάντα.

Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε “από καρδιάς” όλους κι έναν έναν προσωπικά για το ενδιαφέρον και την στήριξη της προσπάθειας μας. Ευελπιστούμε και σε μελλοντική συνεργασία ξανά και ευχόμαστε να συνεχίσουν και το δικό τους θεάρεστο έργο ως εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι.

Καλή κι ευλογημένη χρονιά…ο Θεός να σας έχει όλους καλά!!!