Η  προσπάθεια της ιεραποστολικής και φιλανθρωπικής ομάδος “από καρδιάς” της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής συνεχίζεται στην Ουγκάντα. Οι ανάγκες μεγαλώνουν, τα μέτωπα γίνονται περισσότερα και πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν. Στο πλαίσιο λοιπόν ευαισθητοποίησης ακόμη περισσότερων ανθρώπων προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθειά μας στην Αφρική, οργανώνουμε και παρουσιάζουμε μερικές εκδηλώσεις αλλά και ιδέες για το σκοπό αυτό:

Παρουσίαση της ιεραποστολικής μας δραστηριότητος και ομιλίες σε Ιερούς Ναούς και  πνευματικά κέντρα. Η εκδήλωση μας αυτή μπορεί να περιλαμβάνει παρουσίαση της Ιεραποστολικής δραστηριότητας μας στην Ουγκάντα με ομιλία, προβολή κινηματογραφικού και φωτογραφικού υλικού. Στο τέλος της εκδηλώσεως μπορούν να διατεθούν βιβλία και ιεραποστολικά τετράδια με σκοπό την ενίσχυση της Ιεραποστολής μας.

Παρουσίαση της Ιεραποστολικής δραστηριότητας σε σχολεία. Η εκδήλωση αυτή έχει παρουσιασθεί με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, αλλά και των εορτών των Χριστουγέννων και  του Πάσχα. Κατά τη διάρκειά της γίνεται παρουσίαση των δραστηριοτήτων μας στην Αφρική και  παρουσιάζεται ένα ημερήσιο πρόγραμμα ενός παιδιού στην Ουγκάντα και ενός παιδιού στην Ελλάδα. Στο τέλος της εκδηλώσεως μπορεί να παρουσιασθεί φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό από τις αποστολές της ομάδος μας στην Ουγκάντα. Τα παιδιά μπορούν να φέρουν φάρμακα κυρίως παυσίπονα, γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια, στυλό, μπλοκ ζωγραφικής), παιχνίδια μικρά (αυτοκινητάκια, αρκουδάκια λούτρινα κ.λ.π.) αλλά και φάρμακα (παυσίπονα, αντιπυρετικά).

Μπορείτε να προμηθευτείτε από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής έναν κουμπαρά της Ιεραποστολής. Οι κουμπαράδες μαζεύονται το μήνα Ιούνιο, κατά την περίοδο δηλαδή της οργάνωσης και προετοιμασίας της αποστολής μας στην Ουγκάντα. Τον κουμπαρά μπορείτε να τον φέρετε στην Ιερά Μονή.

Διάθεση βιβλίων. Από την ιεραποστολική μας προσπάθεια έχει κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τίτλο “Μουέλαμπά” ένα ταξίδι ένα όνειρο στην Ουγκάντα, που αφορά το ξεκίνημα της Ιεραποστολής μας στην Αφρική. Μπορείτε αν θέλετε να το διαθέσετε (το βιβλίο διατίθεται στην τιμή των 5 ευρώ) για τους σκοπούς της Ιεραποστολής μας. Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από την Ιερά Μονή.

Διάθεση Ιεραποστολικών τετραδίων. Τα τετράδια αυτά διατίθενται 2 ευρώ έκαστο, από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής .Είναι σπυράλ και στο εξώφυλλό τους έχουν σχέδια από την Αφρικανική τέχνη.

Δώρα χαράς και μνήμης. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό κουμπαρά που θα βρίσκεται σε μέρος εμφανές με σκοπό την ενίσχυση της ιεραποστολής μας κατά τη διάρκεια ενός μυστηρίου ή άλλης ακολουθίας με την ένδειξη για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.

Ακόμα μπορείτε να κοινοποιήσετε τον λογαριασμό της ιεραποστολικής μας δράσης με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειάς μας.
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
στο όνομα του ιερέως George Nyombi
IBAN GR3301106560000065620111586
SWIFT BIG : ETHNGRAA

Μπορείτε ωστόσο να βρείτε το δικό σας τρόπο που μπορούμε να συζητήσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί. Στο : www.facebook.com/profile.php?id=100009183427637 και στο ekdoseisxrysopigi@yahoo.gr περιμένουμε τον δικό σας τρόπο.

Για τη βοήθειά σας ευχαριστούμε “από καρδιάς”