Για 5η συνεχή χρονιά η Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής και η ομάδα «από καρδιάς» βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων και των νοσηλευομένων του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης στην Ανάκασα.
Για άλλη μια χρονιά λίγο πριν τα Χριστούγεννα βρεθήκαμε με μικρά δωράκια,που αγοράστηκαν με χρήματα από το χριστουγεννιάτικο απογευματινό τσάι που πραγματοποίησε η μονή, με μουσικά όργανα και καλή διάθεση προκειμένου να πούμε τα κάλαντα … να τραγουδήσουμε όλο χαρά τη Γέννηση του Χριστού μας σ’αυτούς που τα φετινά Χριστούγεννα τους βρίσκουν σε ένα κρεββάτι νοσοκομείου.
Με τη Γέννηση του Χριστού μας,της προσωποποίησης της αγάπης, στο πιο φτωχικό μέρος της γης, έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο πως η αγάπη μπορεί να γεννηθεί παντού…και στις πιο δύσκολες συνθήκες!!!
Το μόνο που χρειάζεται είναι καρδιές που μπορούν να την χαρίσουν απλόχερα και καρδιές που έχουν ανάγκη να την εισπράξουν.
Τόσο απλά…
Σε ένα κόσμο που όλα τα μετράει με χρήματα…εμείς επιμένουμε να τα μετράμε «από καρδιάς».

Καλή χρονιά!!!

Κάντε δωρεάν ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBSCRIBE στο κανάλι μας στο youtube.Ενημερωθείτε πρώτοι για κάθε μας δράση και κοινοποιήστε τη!!!Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας.