“Μην υποτιμάς το έργο της μεταστροφής λίγων ανθρώπων, επειδή δεν είσαι σε θέση να σώσεις όλη την οικουμένη » και μην αφεθείς να αποξενωθείς από την επιδίωξη των μικρών κατορθωμάτων, επειδή συνεπαίρνεσαι από τα μεγάλα. Κι αν δεν καταφέρνεις να μεταστρέψεις εκατό, φρόντισε για τους δέκα που μπορείς κι αν πάλι οι δέκα υπερβαίνουν τις δυνάμεις σου, μην περιφρονήσεις τους πέντε κι αν ακόμα δεν μπορέσεις πέντε, ας είναι κι ένας και στο τέλος – τέλος κι ένα να μην πετύχεις να μεταστρέψεις, μη σε πιάσει απελπισία και μη σταματήσεις να προσφέρεις.” Ιερός Χρυσόστομος

Σήμερα 13 Νοεμβρίου, ημέρα που εορτάζουμε την μνήμη του Ιερού Χρυσοστόμου, η ομάδα “από καρδιάς” τιμά τη μνήμη του με ένα βίντεο, η δημιουργία του οποίου εμπνεύστηκε από τα παραπάνω λόγια της μεγάλης αυτής μορφής της ορθοδοξίας μας. Λόγια καρδιάς για την εμπειρία τους στην Ουγκάντα από τη δεύτερη ομάδα εθελοντών που κατέβηκε τον Αύγουστο του 2018.

Videomaker: Σεφερλή Χριστίνα. Τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής που ακούγεται στο βίντεο δεν μας ανήκουν. Εάν ενδιαφέρεστε για το έργο της εθελοντικής ομάδας “Από Καρδιάς” της Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής και θέλετε να ενημερώνεστε για κάθε μας δράση, κάντε Εγγραφή – SUBSCRIBE στο κανάλι μας!!