Τα νεότερα μέλη της ενορίας της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας και των Αγίων Παϊσίου και Πορφυρίου ετοιμάζουν ένα δρώμενο προκειμένου να ψυχαγωγήσουν τους υπόλοιπους ενορίτες υπό την καθοδήγηση του π.Αριστοτέλη.

Συνεχώς γεμίζει νέους πιστούς η “αγκαλιά” του πατρός Αριστοτέλη στο Ρουμπάρρε της Ουγκάντας. Ήταν μόλις πριν 4 χρόνια,το 2016, η πρώτη μας επίσκεψη στην περιοχή, όπου αποφασίστηκε να επεκταθεί η ιεραποστολή και να δημιουργηθεί ένα δεύτερο ιεραποστολικό κλιμάκιο, εκτός του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λουγκουζί. Το 2017 σε μια υπαίθρια σκηνή και με ποίμνιο που μπορούσε να μετρηθεί στα δάχτυλα των χεριών του ο π.Αριστοτέλης έκανε τις πρώτες Θείες Λειτουργίες ξεκινώντας το δικό του προσωπικό αγώνα σε μια περιοχή που ποτέ πριν δεν είχε φτάσει η Ορθοδοξία.

2017…η πρώτη Θεία Λειτουργία στο Ρουμπάρρε

Σήμερα με τη Χάρη του Θεού έχει τη χαρά κάθε Κυριακή να λειτουργεί σε ένα γεμάτο πιστούς ναό και να είναι πατέρας μιας κοινότητας που όλο μεγαλώνει σε αριθμό και “αγάπη”!!! Σε ευχαριστούμε πατέρα Αριστοτέλη, εσένα, τη περσβυτέρα σου Μαγδαληνή και όλη σου την οικογένεια για το θεάρεστο έργο που επιτελείτε σ’αυτή τη μακρινή περιοχή της Ουγκάντας. Οι δυνάμεις σας μικρές αλλά του Θεού μεγάλες…οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!!!

Είμαστε στο πλευρό σας…ο Θεός να σας ευλογεί και να σας αγιάζει!!!