Η φετινή λίστα αποφοίτησης ιατρών της ιατρικής σχολής Makerere της Ουγκάντας

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση η ομάδα “από καρδιάς” “προσφέρει” στους πολίτες της Ουγκάντας μέσω του προγράμματος αναδοχής “ΣπουδάΖω” έναν νέο ιατρό,τον Ssebunya Enock.Ένα παιδί που μια ελληνική οικογένεια του πρόσφερε την δυνατότητα με 150€ το χρόνο να δει σήμερα τα όνειρα του να πραγματοποιούνται και να βοηθήσει κι εκείνος με τη σειρά του τους “πονεμένους” κι άπορους κατοίκους της πατρίδας του.

Κι είναι κι άλλα… και γίνονται πολλά τα παιδιά- σιγά σιγά θα σας κάνουμε γνωστή την πλήρη λίστα- που με τη δική σας αγάπη και το πρόγραμμα αναδοχής “ΣπουδάΖω” είδαν τα όνειρα τους να πραγματοποιούνται, να προκόβουν στη ζωή τους και να βοηθούν με τη σειρά τους άλλους ανθρώπους.Πόσα πολλά μπορεί να γίνουν τελικά με 150€ όταν το επιτρέψει η Χάρη του Θεού!!!

Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!!!Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και κάνετε τα μάτια μας και τα δικά τους να γεμίζουν δάκρυα χαράς και συγκίνησης!!!

Enock μας συγχαρητήρια… ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει τα χέρια σου και να Σε βοηθήσει να απαλύνεις τον μεγάλο ”πόνο” της Ουγκάντας