24 νέοι άνθρωποι θέλησαν να ενημερωθούν για το έργο της ομάδας “από καρδιάς” και πως μπορούν κι αυτοί να βοηθήσουν σε αυτό

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση νέων εθελοντών της ομάδας “από καρδιάς” στο αρχονταρίκι της Ι.Μ.Παναγίας Χρυσοπηγής. Σε ιδιαίτερα φιλικό και “οικογενειακό” κλίμα, όπως πάντα επιδιώκουμε στην ομάδα μας, αρχικά παρουσιάστηκε ένα βίντεο με όλο το έργο της ομάδας στην Ουγκάντα της Αφρικής από το 2012 έως σήμερα.Εν συνεχεία μέσω μιας παρουσίασης power point έγινε μια πλήρης αναφορά όλων των δράσεων της ομάδας “από καρδιάς” στην Ελλάδα που στόχο έχουν την ενίσχυση της Ιεραποστολής μας και την ευαισθητοποίηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων.

Στην μικρή αυτή εκδήλωση το παρόν έδωσαν και παλιότερα μέλη εθελοντών που έχουν ήδη κατεβεί στην Ουγκάντα και συνεχίζουν να βοηθούν ενεργά.Μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες από το “ταξίδι” τους αυτό και ευχήθηκαν στα νέα μέλη να καταφέρουν σε κάποια από τις επόμενες αποστολές να ζήσουν την εμπειρία αυτή. Σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν μόνο η ώθηση των νέων εθελοντών να προσφέρουν με κάποιο τρόπο κι εκείνοι την βοήθεια τους αλλά και η συνειδητοποίηση ότι μέσω της συνεργασίας όλων μας αναπτύσσονται “δεσμοί” που είναι σημαντικοί για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της ομάδας κατά τη διάρκεια της αποστολής μας στην Ουγκάντα.

Ο π.Εφραίμ Παναούσης καλωσόρισε όλους τους νέους εθελοντές

Εικοσιτέσσερις νέοι άνθρωποι που έμαθαν για την προσπάθεια της ομάδας μας στην Αφρική θέλησαν να γίνουν κι αυτοί ένας κρίκος αγάπης “από καρδιάς” στην αλυσίδα που ξεκινάει από το Πολυδένδρι Αττικής και φτάνει στο Λουγκουζί της Ουγκάντας. Οι τρόποι να βοηθήσει κάποιος πολλοί με πιο σημαντικό για μας τον πιο απλό, τον πιο ουσιαστικό… να προσευχηθεί ο Θεός να μας ευλογεί να συνεχίσουμε την διακονία μας αυτή!!!

Εάν θέλεις να γίνεις κι εσύ κρίκος της “από καρδιάς” προσπάθειάς δες πως μπορείς να βοηθήσεις στο παρακάτω link : https://einaiapokardias.gr/%ce%b7-%ce%b1%ce%b3%ce%ac%cf%80%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%ce%b9-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%ce%bf%cf%85/